Roditelji oprez!

Djevojčice od 10 godina uživo na Instagramu vrte zadnjicom i uvijaju se - Pedofili sve prate!

  • Извор: Курир
  • 18.09.2021. 12:33

Šta se dešava sa našom djecom i još važnije šta se dešava sa roditeljima u Srbiji koji bi trebalo da vode računa o njima i da ih kontrolišu, pitanje je koje su građani postavljali nakon što se na Instagramu pojavio uznemirujući snimak djevojčica od desetak godina, koje su uživo tverkovale, uvijale se i ponašale kao da su starlete ili rijaliti zvijezde, piše Kurir.

I sve je više takvih skandaloznih uključenja na društvenim mrežama, dok pedofili likuju. Na snimku koji pominjemo tri maloljetnice đuskaju uz lascivne stihove pjevačice Teodore Džehverović, čitaju poruke onih koji ih gledaju i odgovaraju im. Neki su pisali da se nije dobro vidjelo, da ponove...

- Evo, samo još jedanput - kaže jedna od njih, okreće se, podiže duks i počinje da vrcka zadnjicom, nakon čega se približiva kameri i obraća se publici: "I? Jel vam dovoljno?".

Dok su se one to činile nizali su se komentari, a mogli su se pročitati i neki poput: "Sve je snimljeno". Ni svjesne nisu koliko pedofila jedva čeka da vidi te lascivne scene. Kriminolog Dobrivoje Radovanović upozorava da ovakvo seksualizovano ponašanje djece može biti i opasno po njih.

- Djevojčice nisu svjesne da ovakvim ponašanjem mogu biti izložene seksualnom uzenmiravanju vršnjaka, ali i seksualnim napadima starijih. Društvene mreže i internet prate i pedofili koji su fiksirani na djecu uzrasta od četvrte do 12-13 godine i one jako lako mogu biti meta njihovog napada - upozorava Radovanović koji dodaje da se ovakvi snimci mogu dalje dijeliti među nastranim pojedincima i na opskurnim sajtovima.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.