Najavili samoubistvo

Detalji tragičnog samoubistva: Par se ubio kao i njihov sin

  • 27.01.2019. 08:11

Bračni par u beogradskom naselju Borči koji se jučer ubio skokom sa zgrade, izvršio je samoubistvo na identičan način kao i njihov sin. Kako se saznaje nešto ranije njihova rođaka je pozvala policiju i rekla im da ga je D. Nikolić pozvao i obavijestio da će on i V. Nikolić izvršiti samoubistvo.

Policija je odmah otišla na adresu na kojoj su Nikolići bili prijavljeni, ali tamo nikoga nije zatekla, već samo ključeve od stana u sandučetu, prenosi Telegraf.rs.

"Uplakana rođaka pozvala je policiju i prenijela im da joj je D. Nikolić rekao da je ovo posljednji njegov poziv i da se nikada više neće vidjeti. Nekoliko policijskih automobila brzo je pristiglo u samo srce Borče, ali su D. i V. Nikolić već ležali u snijegu. Mrtvi - navodi osoba upoznata sa slučajem.

Jedna žena je baš u tom trenutku bila ispred zgrade sa malim djetetom.

"Držala je mališana za ruku i zajedno su čistili snijeg sa automobila koji je bio parkiran ispred zgrade. Bili su nasmijani i ništa nisu naslućivali. Trenutak kasnije D. i V. Nikolić su pali iza njih. Majka je zgrabila dijete u naručje i zajedno su briznuli u plač. Mališan je bio veoma uznemiren zbog stravične scene kojoj je prisustvovao - dodao je očevidac.

Uzrok ogromnog bola koji je doveo do ovako tragičnog raspleta je samoubistvo njihovog sina.

"Danas je godišnjica smrti njihovog sina, koji je svijet napustio na isti način. Svi misle da je to učinio kada su on i njegova žena, s kojim je bio 10 godina ostali bez djeteta. To ga je neizmjerno povrijedilo. Nije mogao da podnese bol i patnju koji su ga zarobili. Njegovom smrću se sve promijenilo u porodici Nikolića. Zla sudbina se nadvila nad njima. Sada su se ugasila tri života. Ostala je beskrajna tišina i ništa više", rekao je jedan žitelj Borče.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.