Objesio se nadonak kuće

Detalji tragedije: Komšije i nastavnici u šoku, dječak za primjer oduzeo sebi život!

  • 13.03.2019. 07:22

Miloš S. (14), učenik sedmog razreda osnovne škole u selu Ravni kod Užica, pronađen je u utorak po podne obješen u pomoćnom objektu nadomak svoje kuće. 

Užasna tragedija zavila je u crno užički kraj, a na osnovu šture informacije nadležnih organa, najvjerovatnije je riječ o samoubistvu. Mještani i nastavnici su u potpunom šoku, jer, kako kažu, apsolutno ništa nije nagovještavalo da je ovaj dječak imao probleme sa kojima nije mogao da se izbori.

Prema saznanjima "Novosti", Miloš S. je u utorak prije podne bio u školi, na nastavi, koja se završava oko 13 časova. Nedugo zatim, njegovo beživotno tijelo pronađeno je u pomoćnom objektu smještenom uz porodičnu kuću u zaseoku Starčevići, iznad sela Ravni.

"On je u svakom pogledu bio dječak za primjer, nije nimalo bio problematičan. Kada sam čuo da se tragedija dogodila, bio sam u nevjerici jer ne mogu da shvatim šta je jedno takvo dijete natjeralo da sebi oduzme život", očajan je jedan od nastavnika ovdašnje Osnovne škole "Đura Jakšić". 

"Prvo su na telefon počele da mi stižu čudne poruke, đaci i kolege su postavljali pitanje: "Da li si čuo šta se dogodilo?" i slične, jer je zaista teško povjerovati da je ovo istina", kaže nestavnik.

Dječak je u zaseoku živio sa majkom i ocem, mlađim bratom i sestrom, sa babom i dedom. Pohađao je školu u koju ukupno ide stotinak đaka, od kojih niko nije slutio da bi ovakva tragedija mogla da se dogodi.

Odmah po užasnom otkriću, u selo je stigla policija, a nastavnici koji su još bili u prostorijama škole tu su i ostali, u potpunom šoku. Do sada se užičko tužilaštvo i policija nisu oglasili povodom tragedije, uprkos brojnim pozivima.

Тагови:
  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија