Pucao iz lovačke puške

Detalji strašne tragedije: Otac joj se ubio na dan njenog vjenčanja, a ona pronašla tijelo

  • 03.09.2018. 14:54

Miloš S. (60) iz Grocke ubio se juče rano ujutru pucajući sebi u glavu iz lovačke puške samo nekoliko sati prije početka planirane svadbe njegove mlađe kćerke.

Prava porodična tragedija dogodila se juče oko 5.30 ujutru u porodičnoj kući u kojoj je Miloš S. živio sa ženom i mlađom kćerkom.

Kako Blic saznaje, nesrećni čovjek pucao je sebi u glavu iz lovačke puške koju je imao u legalnom posjedu, a njegovo beživotno tijelo pronašla je kćerka koja je ujutru poranila kako bi se spremila za vjenčanje koje je bilo zakazano za nekoliko sati kasnije. Prema riječima rođaka ove porodice, Miloš S. ostavio je oproštajno pismo u kojem je porodici poručio da ih mnogo voli, ali da nije mogao da izdrži pritisak.

– Čitava porodica spremala se za svadbu njegove mlađe kćerke. Svi su se radovali tom danu. Ona je ustala rano, negdje oko šest, kako bi se spremila za udaju, međutim svi njeni djevojački snovi srušeni su u sekundi. Zatekla je oca koji leži u lokvi krvi sa ranom od metka na glavi. Krv je bila svuda – kaže rođak ove porodice.

Zbog čega je Miloš S. baš na dan kćerkinog vjenčanja presudio sam sebi nije poznato i vjerovatno će ostati misterija svima koji su ga poznavali. Međutim, ono što je izvjesno jeste da je Miloš imao psihičkih problema već duže vrijeme, sa kojima je pokušavao svim silama da se izbori.

– Sve je počelo prije tri godine kada je Miloš ostao bez svog rođenog brata. Njih dvojica bili su veoma bliski, nerazdvojni. Živjeli su u istoj kući. Kada mu je brat preminuo, Miloš je počeo da pada u depresiju. Potpuno se promijenio – kaže sagovornik.

Prema njegovim riječima, kako bi se izborio sa crnim mislima, Miloš je mnogo radio, a posvetio se i lovu.

– Gledao je da radi što više. Dešavalo se da na poslu provede i po 12 sati kako bi bio što više sa ljudima i razgovarao sa njima. Borio se sa lavovski sa problemima – kaže sagovornik Blica.

Sve je izgledalo mnogo bolje, međutim nada nije trajala dugo. Prema riječima ovog sagovornika, Miloš je nedavno otišao u penziju i sve je počelo da mu se vraća.

– Pravili smo mu veselje, roštilj zbog odlaska u penziju. Međutim, penzija mu ni malo nije pomogla. Počeo je da ponovo dolazi u stanje depresije, problemi koje je imao sa snajom (ženom pokojnog brata) oko imovine i dijela kuće koji je ostao poslije smrti srodnika uzimali su danak. Borio se sa njima, ali očigledno je da su oni pobijedili. Nije mogao da više izdži, ubio se – u šoku je njegov rođak.

Inače, supruga stradalog je na svom Fejsbuk nalogu javila rodbini da ne dolaze na svadbeno veselje zbog tragičnog slučaja.

Тагови: