Srbija

Detalji monstruoznog silovanja djevojčice na groblju: Facebook komunikacija otkrila oca

  • Извор: Телеграф
  • 27.10.2021. 13:21

Slučaj hapšenja oca osumnjičenog za obljubu nad 12-godišnjom kćerkom u selu kod Petrovca na Mlavi, koji je jutros uznemirio domaću javnost, prijavljen je policiji 15. oktobra, saznaje "Telegraf.rs".

Kako je rečeno u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, osumnjičeni K. S. (49) priveden je juče, a slučaj je prijavio rođak.

"Slučaj je prijavljen policiji 15. oktobra. Prijavio je rođak koji je vidio komunikaciju osumnjičenog na Facebooku. Policija je vršila provjeru u predistražnom postupku i prijavila slučaj Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu 25. oktobra", rekli su iz tog tužilaštva.

Kako su kazali pomenutom portalu, otac je priveden juče, a saslušanje svjedoka tek predstoji.

Iako se u medijima pojavila informacija da je riječ o usvojenoj djevojčici, iz ove ustanove negirali su tu informaciju. U porodici ima još djece, a ona odrastaju odvojena od majke, jer su poslije razvoda ostala sa ocem.

Prema informacijama "Telegrafa", Centar za socijalni rad je uključen u slučaj i dijete je smješteno u hraniteljsku porodicu.

Kako je potvrđeno, krivično djelo izjednačeno obljubom ponovilo se nekoliko puta tokom tri mjeseca, od čega jednom na seoskom groblju i ostalo u porodičnoj kući.

Тагови:
  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм