Dačić demantovao teške riječi

Dačić izvrijeđao evropskog komesara, on napustio sastanak

  • 06.02.2020. 22:40

Ministar spoljnjih poslova evropskom komesaru za susjedsku politiku i proširenje rekao "da ne zna gdje je došao". Nije bilo nikakavog skandala niti prekida sastanka, tvrdi Dačić.

Oliver Varhelji, evropski komesar za susjedsku politiku i proširenje, doživio je juče neprijatnost tokom susreta sa srpskom premijerkom Anom Brnabić i ministrima, kada se na njega, navodno, obrušio ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i uputio mu nekoliko zamjerki, poslije čega je Varhelji odlučio da napusti sastanak.

Prema nezvaničnim saznanjima, sastanak je tekao normalno i ništa nije ukazivalo na to da će doći do verbalnog napada na Varheljija.

- Sve je bilo uobičajeno, nije bilo visokih tonova i neprijatnosti, ali kada je Dačić uzeo riječ situacija se u trenutku promijenila jer je srpski ministar uputio nekoliko žestokih kritika na Varheljijev račun - kaže izvor Kurira.

Sagovornik Kurira otkriva da je Dačić evropskom komesaru za susjedsku politiku i proširenje rekao "da ne zna gdje je došao".

- Dačić je evropskom komesaru za susjedsku politiku i proširenje rekao da ne zna gdje je došao optuživši ga da ćuti dok neko otima srpske manastire na Kosovu, kao i da ćuti za takse koje je uvela Priština na robu iz Srbije - priča izvor.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм