Umalo tragedija na raskrsnici u Valjevu

Da nije bilo bandere, majka i dijete bili bi mrtvi

  • 21.01.2021. 21:38

Jedan sudar umalo da bude koban za ženu i dijete koji su rano jutros čekali da pređu pješački prelaz u Valjevu, na Jadru. Raskrsnica i nigdje nikog, osim žene i djeteta koji strpljivo čekaju zeleno za pješake na semaforu.

Sa njihove desne strane, nailazi automobil kome je zeleno na semaforu, vozač ne koči, jer mu semafor govori da može da prođe, tada iz Karađorđeve ulice nailazi drugi automobil u punoj brzini i u samoj raskrsnici ga je udario prvi automobil.

Od siline udara automobil vozača u prekršaju se rotira i udara u semafor pored kog stoje žena i dijete. Bandera se zatresla, ali je ostala uspravna.

Da te fizičke prepreke nije bilo, sad bismo izvještavali o onoj crnoj, najcrnjoj hronici. Djeluje i da se žena već spremala da uzme dijete u naručje, pa je dolijetanje vozila samo ubrzalo njen postupak.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм