"Odbrana slobode"

Cvijanović: Veličanstvena vojno-policijska parada VIDEO

16:09, 10.05.2019.
Thumbnail
Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Nišu da je održana veličanstvena vojno-policijska parada "Odbrana slobode" koja je upriličena povodom Dana pobjede nad fašizmom, kao jednog od najvažnijih datuma u istoriji čovječanstva.

"Ovo je bila dobra prilika da Srbija pokaže mnogo toga. Vidljivo je da je Srbija konsolidovala redove, radi na jačanju i uspijeva da ojača institucije i pokaže da je stabilna država od centralnog značaja na zapadnom Balkanu", rekla je Cvijanovićeva novinarima poslije prikaza sposobnosti Vojske i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u okviru obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom. 

Ona je istakla da je veoma ponosna što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić juče čestitao Dan pobjede nad fašizmom građanima Srbije i Republike Srpske. 

"Počastvovana sam što sam imala priliku da prisustvujem ovom događaju. Smatram da je prirodno i logično da smo danas ovdje srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i ja kao predsjednik Republike Srpske", rekla je Cvijanovićeva.