Molitve svetiteljima Zosimu i Jakovu

Čudo u manastiru Tumane na Vaskrs: Muškarcu izliječen rak pluća

  • 21.04.2020. 16:13

Molitve svetiteljima Zosimu i Jakovu, čije mošti počivaju u najposjećenijoj svetinji SPC manastiru Tumane, iznjedrile su još jedno iscjeljenje, što je ovog puta zabilježeno kao vaskršnje čudo - molitve su starijem čovjeku pomogle da pobijedi karcinom pluća!

Na Fejsbuk stranici ovog manastira na dan Vaskrsa objavljen je tekst pod nazivom „Svetitelji iscjelili karcinom pluća“, kao i poruka vjernice Marije Popović iz Obrenovca, čiji je otac pobijedio opaku bolest.

- Juna 2019. mom ocu Nikoli dijagnostikovan je rak na desnom plućnom krilu. Liječenje je započeto hemioterapijama, paralelno smo uključili i alternativnu medicinu uz nadzor ljekara. Borba za život mog oca se ne prekida - mi se ne predajemo - napisala je Marija.

Ona je dodala da su po nečijem savjetu otišli u Tumane, na molitvu svetiteljima u februaru 2020. - Gužva u manastiru bila je velika, ali je i naša vjera u boga bila velika, a volja jaka, nepokolebljiva.

Na povratku kući tati se vratilo samopouzdanje, bolje se osjećao, čak mu se i osmijeh vratio. Vjera u boga ipak nadjača sve! Dvije nedjelje nakon naše posjete manastiru otišli smo na konzilijum s rezultatima skenera. Doktorka nam je s čuđenjem saopštila da je rak na desnom plućnom krilu nestao! Slava bogu! - napisala je Marija u pismu koje je obavljeno na stranici manastira.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.