Serija udesa u jednom danu

Čeoni sudar samo čudom prošao bez nastradalih, automobil oborio dijete

  • 11.01.2021. 21:32

Samo čudom nije bilo nastradalih u teškom udesu dva putnička automobila koji se desio večeras na Čamurlijskom putu, nedaleko od benzinske pumpe oko 19.30.

Pod okolnostima koje se još utvrđuju, čeono su se sudarili “reno senik” i “folksvagen bora” nakon čega je “folksvagen” završio u kanalu pored puta.

Da je udarac bio silovit svjedoči i jeziva slika sa lica mjesta jer su prednji dijelovi automobila skoro u potpunosti uništeni, pa je nevjerovatno da nema teže povrijeđenih. Ekipa Hitne pomoći je izašla na lice mjesta, ali su se vozači izjasnili da im nije potrebna medicinska pomoć. Policija je na licu mjesta i u toku je uviđaj utvrđivanja uzroka sudara.

Ovo je četvrta saobraćajna nesreća koja se desila danas u Nišu. Prethodno je u 16.30 časova u Ulici Jovana Ristića kod “pirotske rampe” Mercedes vranjskih tablica kojim je upravljao vozač star 58 godina, oborio devetogodišnje dijete. Mališan srećom nije zadobio teške povrede pa je pušten na kućno liječenje a o udesu je obavešteno tužilaštvo.

Samo deset minuta ranije na Obilićevom vencu u sudaru “seata” kojim je upravljala Nišlijka stara 42 godine i “hjundaija” za čijem volanom se nalazio četrdesetsedmoogodišnji muškarac iz Niša, povrijeđene su tri osobe. Osim vozača “hjundaija” povrijeđena su i dva putnika u tom vozilu – muškarac star 60 godina i putnici stara 63 godine.

Nišlijka stara 53 godine povrijeđena je jutros oko 8.15 časova nakon što je “opelom astra” sletila sa kolovoza i udarila u zaštitnu ogradu pa u tri parkirana vozila. Ona je prevezena u Urgentni centar radi dijagnostike i liječenja.

Prije samo sedam dana u teškoj nesreći na Bulevaru Medijana poginuli su pješaci Andrej Prenkljušaj (12) i Dejan Ilić (48) kada ih je pokosio bahati vozač Nemanja Stamenković (19) iz Beograda. Uprkos toj tragediji koja je šokirala ne samo Niš već i Srbiju, jedan broj vozača se i dalje neoprezno ponaša u saobraćaju, ignorišući propise i činjenicu da je zbog padavina, niskih temperatura i klizavog kolovoza potrebno voziti još opreznije.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.