Vješt glumac pred kamerom

Čeda Jovanović se rasplakao tokom intervjua, tvrdi da nije kriv

  • 20.07.2020. 20:19

Čeda Jovanović se rasplakao: Iz pakla bih našao put da zaštitim svoju porodicu

Čedomir Jovanović, predsjednik srpske Liberalno-demokratske partije, ponovno puni rubrike crne hronike u Srbiji.

Nakon što je proteklog vikenda napao i teniskim reketom pretukao vlasnika privatne klinike za fizikalnu terapiju, Jovanović je jutros u Beogradu nasrnuo na pravnog zastupnika tog centra Dejana Dubajića, prenosi Jutarnji.hr.       

Jovanović je ispred Fizio centra ušao u polemiku s Dubajićem, zamahnuo prema njemu, nakon čega mu je skinuo naočale.

Nesuglasice zbog prostora

U tom trenutku je supruga odvukla političara, koji je godinama slovio kao jedno od glavnih lica „druge Srbije“, odnosno njezinih demokratskih snaga, ali je u proteklih nekoliko godina suočen s kritikama da je zapravo „lažna opozicija" te da podržava režim Aleksandra Vučića.

Do spora je došlo zbog nesuglasica oko toga tko je pravni korisnik prostora.

Jelena Jovanović, direktorica "Food and fizio centra" i supruga Čedomira Jovanovića, uvjerava da niko nikoga nije napao te da nije bilo fizičkog obračuna.

- Imam ugovor o zakupu s vlasnikom ovog prostora. Ja sam njemu dio prostora dala prije dvije godine, kao podzakupcu i taj je ugovor raskinut prije mjesec i pol. On je došao, promijenio brave i mi sad ne možemo ući. Cijela oprema je na firmu čija sam ja direktorica - kaže Jelena Jovanović za Nova.rs.

S druge strane, pravni zastupnik Fizio centra tvrdi da je vlasnik s Jovanovićevima raskinuo ugovor u maju prošle godine.

- S nama nikad nije raskinut ugovor, možete provjeriti s vlasnikom. Ovo su budalaštine, ovaj čovjek nije pravnik, on je cirkusant - kaže Jovanovićeva supruga.

Nekoliko sati nakon incidenta i sam Jovanović je dao intervju za Nova.rs.

- Osoba sam za koju vrijede drugačija pravila i uvijek se u životu ponašam u skladu s njima. Mnogo više mislim o obvezama, nego o svojim pravima. U svemu tome sam od krvi i mesa - rekao je Čeda.

Traži pravdu na sudu

- Ovo sam učinio zbog djece i zbog nje. Ne pitajte me što se dogodilo... Nije bilo razumno, osim to što sam policiju pozvao i u subotu i jutros kad sam čuo da je ona u nevolji. Iz pakla bih našao put da zaštitim svoju obitelj... - izjavio je Jovanović i počeo plakati.

- Mi od ovoga ne živimo. To smo napravili kako bismo pomagali drugima. Ipak je Srbija dovoljno država da svatko može raditi svoj posao. Policija, tužilaštvo sud... Tražimo pravdu na sudu, ali to ide malo sporije. Ta osoba je došla i promijenila brave protupravno - izjavio je Jovanović.

Pročitajte još:

Kamion naletio na dječaka, čeka se helikopter za VMA

Narkobos ima svoju vojsku, pogledajte čime raspolaže

Porodila se trudnica zaražena korona virusom, beba preminula

Utopio se haški optuženik Zdravko Mucić, komandant logora Čelebić

Zapalio djevojku zbog ljubomore, a to mu nije prvi slučaj

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић