Žestok okršaj

Čanak pozvao Šešelja na dvoboj: "Dođi da riješimo to već jednom"

  • 02.02.2021. 15:29

Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak jutros je iznenadio gledaoce gostujući u jutarnjem programu na televiziji kad je voditelja Milomira Marića upitao da li mu se nekad povraća, da li je nekada vidio leš i slično...

Čanak se potom osvrnuo na nedavno gostovanje na istoj televiziji kada je uključen i Dragoslav Bokan zbog čega je prošle nedjelje i napustio emisiju, a zatim i na sinoćnje gostovanje lidera LDP Čede Jovanovića u emisiji Ćirilica poslije čega je ispričao kako je Vojislavu Šešelju, lideru radikala, svojevremeno ponudio "dvoboj pištoljima da to riješe jednom zauvijek". 

- Hajde vojvodo, hajde sme*e jedno najobičnije, pištolj ti, pištolj ja... Svako može da kaže da je bila samoodbrana - rekao je Čanak nastavljujući sa nizom uvreda.

Čanak je potom prokomentarisao incident koji se sinoć dogodio u Marićevoj "Ćirilici", kad su Šešelj i Dragoslav Bokan ušli u verbalni duel sa Čedomirom Jovanovićem, poslije kojeg je lider LDP napustio studio.

Nenad Čanak je Šešelja i Bokana nazvao smećem, a voditelju Mariću je rekao da je zao i podmukao čovjek.

- Govorim vrlo ozbiljno! Ta gomila sme*a, od Šešelja i Bokana pa nadalje, sebe predstavlja kao ne znam kakve intelektualce nacionalne orijentacije. Oni su uvreda i za intelektualce i za naciju... Da ih vidim, sve te delije i junačine bez bodigardova... Evo, gospodo, birajte oružje, 'ajde da to rešimo jedno zauvek! - rekao je Čanak dodavši da se oni usuđuju da imaju mišljenje.

Čanak se pohvalio i da je lično "ovom rukom" potpisao odlazak Miloševića u Hag i "koga je briga što je na Vidovdan" te da mu je samo žao što "mu nije suđeno ovdje". 

Čanak je, uz povišen ton, rekao i da je dosta da ga maltretiraju s tim Šešeljevim doktoratom pa dodao da je "Šešelj svojevremeno rekao Vuku Draškoviću, kad ga je ovaj pitao kako može toliko da laže, da ne treba da brine za svoju budućnost dok je u Srbiji milion nepismenih".

On je ponovio poziv na dvoboj Šešelju i drugima ali bez bodigardova nazivajući ih "kukavičkim sme*em"

- E pa Vojislave Šešelju, svin*o jedna, čekam te gde hoćeš i kad hoćeš s pištoljem, ponesi i ti tvoj, pi**a ti materina, koji si potezao na studente! Da te vidim da rešimo to nas dvojica več jednom zanavek...  - rekao je Čanak ne spuštajući ton.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.