Napali ga bez razloga

Brutalno pretučeni mladić pokazao povrede

  • 04.11.2019. 13:06

Policija je identifikovala svih šestoro počinilaca koji su brutalno pretukli tinejdžera A.S. (17) dok je čekao autobus. Jedini punoljetan među njima stavljen je u pritvor. Protiv čitave grupe biće podnijeta krivična prijava za nasilničko ponašanja. Tom prilikom momku je slomljena ključna kost, a ima i šavove iznad desne arkade. 

Majka je prvi put za RTV Panon pokazala snimke povrijeđenog sina. Ni nakon nekoliko dana od događaja, neshvatljivo joj je to što se odigralo, ali je umiruje da su počinioci uhvaćeni. Majka nije želela da joj kamera snimi lice, ali  je ispričala najnoviji razvoj događaja:

"Što se tiče ključne kosti ima mišljenja da je slomljena, ali i da nije. Specijalista ortoped smatra da nije, rendgenolog smatra da jeste. Loš je snimak, ne može se vidjeti iz njega, tako da će očigledno da ponove snimak. Sinoć je sinovljevo oko jako nateklo od šivenja, od udarca, počeo je da vidi žuto. Očni ljekar nas je danas umirio da samo oko nije povređeno. Otok mu naravno ometa vid, ali to će se smiriti", kaže ona.

I pretučeni mladić pokazao je povrede pred kamerama. Kaže da napadače nije poznavao, da su počeli da ga tuku bez povoda, ali raduje se tome što su uspjeli da ih identifikuju.

"Malo sam se smirio. Ovako ne mogu da tuku nekog drugog i ne mogu da povrijede druge, to je umirujuće", rekao je on.

Narednih dana pretučenog dječaka očekuju novi ljekarski pregledi. U školu će najranije krenuti u srijedu.

Pročitajte još:

Psi lutalice upali u tor i rastrgli ovce, a onda nasrnuli i na domaćina

Muškarac (48) poginuo u sudaru automobila i autobusa

Pronađeno ukočeno tijelo obješenog muškarca

Vođa navijača Partizana ubijen jer je htio osnovati novu navijačku grupu?

Komšinica zarila mladiću nož u srce

Тагови: