Snimak obišao društvene mreže

Brutalna tuča tri žene u taksiju usred grada VIDEO

  • 20.02.2019. 10:14

Snimak brutalne tuče tri ženske osobe, od kojih su dvije u kolima, a treća je nogama van automobila, obišao je danas društvene mreže i zgrozio sve koji su ga odgledali.

"Je li ovo obezbeđenje, brate? Je*em vam mater, brate, snimaj!", uzviknula je jedna od žena, vjerovatno stojeći pored osobe koja je snimala ovaj video.

Nekoliko okupljenih muškaraca pokušalo je da razdvoji žene, izvukavši na kratko crnku u tigrastoj haljini, dok ju je druga žena vukla za kosu. Crnka se odmah vratila i ponovo uhvatila u koštac sa drugim ženama.

"Pusti joj kosu, odma' sad joj pusti kosu", tukla je crnku žena sa sjedišta, dok su joj se u krilu dvije napasnice rvale.

Okupljeni su se potrudili da razdvoje sukobljene, ali one kao da na to nisu obraćale pažnju.

"Ajde, izađi. Razvaliće mi sjedište", prokometarisao je muškarac u crnoj jakni, vjerovatno taksista vozila u kome su se one tukle.

Od raspuštenog i brutalnog ponašanja svih učesnica ovog incidenta, Tviteraše je, izgleda, više razbesesnila reakcija prisutnih ljudi. 

A onda je, dok su dvije žene bile u klinču, muškarac u crnoj jakni sa osmjehom pokušao da zadigne suknju jednoj, kako bi joj se vidjela pozadina.

"Umjesto da ih razdvoje, oni uživaju u raširenim nogama, gaćicama i golotinji",  napisali su Tviteraši.

"Ne zna se ko je jadniji, da li ove žene ili ovi nazovi muškarci", komentar je sa mreža.

Drugi su otišli korak dalje, te komentarisali da je riječ o "prijateljicama noći" i da je u pitanju "borba za prevlast na beogradskim ulicama".

Snimak je navodno nastao danas, a sudeći po saobraćajnim tablicama, on jeste snimljen u Beogradu!

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм