Premijer Srbije

Brnabić: Vlada stoji iza svake Vučićeve riječi

  • 04.01.2020. 15:51

Premijer Srbije Ana Brnabić ocijenila je da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nakon današnjeg sastanka sa Njegovom svetosti patrijarhom srpskim Irinejom poslao izuzetno važne poruke.

Brnabićeva je na svom "Tviter" nalogu poručila da Vlada Srbije stoji iza svake Vučićeve riječi.

"Ogromno poštovanje za predsednika i podrška našem narodu u Crnoj Gori i širom regiona. Borićemo se dalje istinom, napornim radom, rezultatima i pozivima na iskrenu saradnju i uvažavanje", napisala je Brnabićeva.

Vučić je poručio ranije danas da neće ići u posjetu Crnoj Gori na Badnji dan, ali je dodao da će sve srpske institucije i udruženja podržavati deset puta više nego do sada.

"Čuvaću srpsko jedinstvo i u Crnoj Gori i svuda gde Srbi žive i neću dozvoliti da srpski narod bude vreća za udaranje", naglasio je Vučić.

Vučić se jutros u Patrijaršiji sastao sa patrijarhom Irinejom, sa kojim je razgovarao o situaciji u Crnoj Gori nastaloj nakon usvajanja spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.