Brat i sestra Dritana Abazovića žive i rade u Beogradu: Često su gosti na televiziji

  • 06.09.2020. 22:00

Sestra i brat Dritana Abazovića, oboje specijalisti medicine, žive u Beogradu gdje grade zavidne profesionalne karijere.

Mladi crnogorski opozicionar, predsjednik URA i lider koalicije "Crno na bijelo" Dritan Abazović dospio je u žižu interesovanja cijelog regiona nakon pobjede opozicije u Crnoj Gori, posebno na Kosovu gdje od njega kao Albanca mnogi očekuju da pomogne Milu Đukanoviću u "borbi protiv prosrpskih snaga". Međutim, javnosti je manje poznato da Dritan ima starijeg brata Džihana koji živi i radi u Beogradu, a priznati je stručnjak u oblasti regenerativne medicine i primjene matičnih ćelija u liječenju bolesti.

Zavidne karijere doktora

Sestra i brat Dritana Abazovića, oboje specijalisti medicine, žive u Beogradu, gdje grade zavidne profesionalne karijere.

Dr. Džihan Abazović, stariji Dritanov brat, javnosti nije nepoznat. O njegovim uspjesima iz oblasti medicine kojom se bavi se priča i piše, gostuje u televizijskim emisijama u kojim često govori o primjeni matičnih ćelija u leijčenju raznih bolesti.

Prethodnih mjeseci često je i u Srbiji i u Crnoj Gori govorio o primjeni matičnih ćelija u liječenju koronavirusa, a da se tad nije znalo da je riječ o rođenom bratu mladog crnogorskog političara.