Biznismen otkrio tajne: Plaćamo djevojke od 300 do 1.000 evra dnevno, a za to dobijamo kvalitetnu uslugu

  • 31.05.2020. 10:18

Treći dan centralna tema u svim medijima jeste vijest i detalji oko hapšenja Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, koja je privedena u srijedu uveče zbog organizovanja prostitucije i podvođenja u blizini Bijeljine.

Pored nje uhapšeno je još 35 osoba, od kojih je bilo ukupno devet djevojaka. Kod njih je prilikom hapšenja pronađena veća količina narkotika i oružja, kao i 10.000 evra.

Ipak, način na koji je organizovano i upriličeno ovo orgijanje u nije uobičajeno, barem tako priča za Kurir jedan biznismen koji je više puta učestvovao u svemu tome. Prema njegovim riječima, rijetko se može vidjeti oružje na takvim druženjima, što nije bio slučaj i u Bijeljini prije tri dana. Narkotici, kaže on, često se koriste i to u većim količinama.

On je napomenuo da među elitnim prostitutkama ima dosta ličnosti koje se pojavljuju u medijima, ali i onih anonomnih iz raznih profesija.

- U tom poslu nisu samo starlete, učesnice rijalitija ili pjevačice. Vjerovali ili ne, tu su i bankarke, doktorke, advokatice, profesorke, direktorke državnih firmi. Nijedna od njih nije prisiljena da se time bave, već su u tome dobrovoljno. U zavisnosti od potražnje, cijene su različite, od 300 evra za veče po djevojci, pa do 1.000. Uglavnom je 300 do 500 evra. Nema nasilja i tome slično, one imaju odnose pojedinačno, a ponekad budu u grupnjaci. Jednostavno, hoćemo i dobijemo dobar provod i seks. Žurke traju do jutra, a nekada i dva dana - zaključio je on.