Belotić

Bio zaposlen kod oca djevojčice koju je napastvovao: Iskoristio njeno povjerenje i uspio da je izvede napolje

  • 20.06.2021. 14:42

I. A. (38) iz Belotića iskoristio je povjerenje djevojčice (13), koju poznaje jer je radio kod njenog oca, i izveo je sa proslave, nakon čega je, kako se sumnja, obljubio.

Kako kaže izvor djevojčica je bila na proslavi u Bogatiću na kojoj je bio i osumnjičeni. Mušarac i djevojčica poznaju se od ranije, jer je osumnjičeni zaposlen kod njenog oca.

- On je iskoristio njeno povjerenje i izveo je sa proslave, nakon čega ju je napao. On je na devojčicu nasrnuo i pokušao da je siluje - kaže izvor.

Ginekološkim pregledom je potvrđeno da je I. A. imao odnos sa djevojčicom, pa će po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu policija protiv njega podnijeti krivičnu prijavu za obljubu nad maloljetnim djetetom, piše Telegraf.rs.

Prema dosadašnjim informacijama djevojčica će biti saslušana pred tužiocem gdje će ispričati šta se dogodilo kobne noći, a pred tužiocem će svoju odbranu moći da iznese i osumnjičeni predator.

Policija u Bogatiću je poslije višečasovne intenzivne potrage kasno noćas uhapsila I. A. iz sela Belotić, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao djevojčicu iz istog mjesta tokom proslave punoljetstva.

Kako se sumnja, I. A. se tokom proslave u jednoj svečanoj sali prvo veselio sa djevojčicom, nakon čega je djevojčicu namamio da izađe iz sale i potom je obljubio u napuštenom dvorištu u blizini, nakon čega je pobjegao. Slučaj je prijavljen policiji oko 23 sata, nakon čega je počela potraga za I. A, koji je pobjegao u nepoznatom pravcu. On se poslije nekoliko sati skrivanja vratio svojoj kući gdje su mu policajci stavili lisice na ruke. Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će sutra biti priveden u Više javno tužilaštvo u Šapcu.

Inače, riječ je o oženjenom muškarcu, koji ima dijete.

Тагови: