Ispred Doma Narodne skupštine

Beograđani u Novu godinu ušli uz Harisa Džinovića, Bajagu i trubače

  • 01.01.2019. 10:03

 Građani Beograda i veliki broj stranih turista ušli su u Novu godinu uz vatromet i veliki koncert Bajage, Harisa DŽinovića i trubače Dejana Petrovića na platou ispred Doma Narodne skupštine.

Direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović rekao je za Radio-televiziju Srbije da su hotelski kapaciteti bili puni, što znači da je u novogodišnjoj noći u Beogradu boravilo najmanje 35.000 do 40.000 gostiju. 

U Subotici je više od 5.000 Subotičana dočekalo Novu godinu na centralnom gradskom trgu uz nastup grupe "Neverne bebe", kao i uz taktove valcera "Na lijepom plavom Dunavu" i vatromet. 

Na Zlatiboru je 10.000 građana dočekalo Novu godinu u restoranima, ali i na otvorenom, uz koncert Dragane Mirković, vatromet i trubače. 

Banaćani su Novu godinu dočekali na trgu u Zrenjaninu, a specijalni gost bio je Đorđe David. 

Organizovanog dočeka na otvorenom na sjeveru Kosova i Metohije nije bilo, ali su mlađi Mitrovčani uz pirotehnička sredstva dočekali Novu godinu na trgu u centru grada. 

Na sjeveru Kosova i Metohije već su u toku i pripreme za Božić i proslavu pravoslavne Nove godine.

(foto Blic)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм