Uništena dva automobila

Bačene dvije bombe na vozila privrednika, porodica u panici pobjegla iz kuće FOTO VIDEO

  • 03.11.2018. 12:16

Kada su dvije bombe bačene na vozila prijepoljskog privrednika, porodica Mušović je najprije pomislila da je zemljostres, da bi potom uzeli djecu u naručje i pobjegli na spoljni izlaz.

U dvorište Adnana Mušovića, preduzetnika iz Prijepolja, jutros su bačene dvije eksplozivne naprave koje su uništile dva automobila, a požar koji je zatim buknuo oštetio je njegovu i još jednu kuću u komšiluku.

Povrijeđenih u bombaškom napadu koje je je Prijepolje diglo na noge nije bilo, a policija traga za počiniocima.

Jutros oko pola pet bombe su odjeknule jedna za drugom u razmaku od nekoliko sekundi. Prema prvim rezultatima istrage, jedna je bačena na Mušovićev “mercedes”, a druga na “pežo” koji su se nalazili na natrkivenom parkingu u njegovom dvorištu.

Eksplozija je izazvala požar koji je zahvatio njegovu kuću, a zatim se proširio na kuću prvog komšije.

Prema onome što je Mušović jutros ispričao poznanicima, prva eksplozija je probudila njegovu suprugu koja je pomisila da se radi o zemljotresu. Utom se čula i druga detonacija.

– Poskakali su iz kreveta, uzeli su djecu u naručje i izletili napolje kroz sporedni ulaz. Kuća im je bila u plamenu, nedugo zatim su stigli vatrogasci – priča jedan od komšija ove porodice iz Ulice Proleterskih brigada nedaleko od centra Prijepolja, piše Blic.

Adnan Mušović je vlasnik špediterske firme, a policiji je jutros ispričao da ne zna eventualni razlog napada i da nije niotkoga dobijao prijetnje. Dio ulice sa kojeg su bačene bombe pokriven je video kamerama sa kojih snimke trenutno pregledava policija u Prijepolju.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.