Na Instagramu

Aleksandar Vučić progovorio kineski jezik

  • 23.12.2019. 12:07

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas predsjedniku Kine Si Đinpingu, ali i cijelom kineskom narodu na kineskom jeziku i tako potvrdio da će posjetiti ovu zemlju u aprilu ove godine.

"Želim da zahvalim predsjedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posjetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osjećate kao kod kuće", istakao je Vučić na instagram profilu Budućnost Srbije.

On je dodao da mu je takođe zadovoljstvo što će predsjednik Si posjetiti Srbiju krajem sljedeće godine.

Vučić je poziv da posjeti Kinu dobio nedavno od kineskog predsjednika, a poziv mu je prenijela ambasadorka te zemlje u Srbiji Čen Bo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće. . . . I'm confirming my visit to China in April and jubilant President Xhi will visit Serbia at the end of next year. I want to thank President Xhi for his leadership and the Chinese people for their friendship and for visiting Serbia more and more. China is one of our biggest partners! We will do everything to make you feel at home. #Serbia #China

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Pro 23, 2019 u 1:40 PST

 

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:00 Народни митинг "Српска те зове", пренос

    '''Народни митинг "Српска те зове", пренос

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)