Akcija "Gnjev": Pao vojni policajac i dva dilera

  • 20.03.2021. 20:49

Vojni policajac Nemanja R. (28) uhapšen je u velikoj policijskoj akciji "Gnjev" zajedno s još dvojicom mladića, S. I. (25) i P. D. (25), zbog sumnje da su trgovali narkoticima! Kako saznaje Kurir, pripadnici MUP-a su prošle nedjelje u jednoj vikendici u okolini Smedereva pronašli i zaplijenili 11 kilograma droge.

Mutni poslovi

- Sumnja se da se vojni policajac duže vrijeme bavio mutnim poslovima koji se kose s njegovom profesijom. Naime, Nemanja R. je sa uhapšenima imao kombinaciju za dilovanje droge. Istražitelji su već neko vrijeme opservirali osumnjičene i bili im za petama. Kada su sakupili sve potrebne dokaze, krenuli su u akciju - kaže sagovornik iz istrage i dodaje:

- Inspektori kriminalističke policije su u štek vikendici u okolini Smedereva zaplijenili sedam paketa sa više od sedam kilograma spida i osam paketa sa više od 4,3 kilograma marihuane, kao i elektronsku vagicu za precizno merenje. Sumnja se da je ova droga bila pripremljena za dalju prodaju - navodi on.

Prema riječima sagovornika, ova vikendica bila je "baza" osumnjičene trojke.

- Uhapšena ekipa je odlučila da im treba skrovište ili baza gdje bi držali narkotike. Odluka je pala da to bude kuća van grada, a opet, da bude na pristupačnom mjestu. Vikendicu su koristili za skrivanje, razmjeravanje i prepakivanje narkotika, radi dalje prodaje na području Smedereva i drugih gradova - kaže izvor i dodaje da su spid i marihuana bili sakriveni.

- Droga je bila umotana u deke i jastučnice, pa spakovana u ormar. Mjesto za skrivanje bio je i frižider.

Više tura

Nemanja R., S. I. i P. D. saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu i svima je određen pritvor do 30 dana.

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм