"S ljubavlju hrabrim srcima"

"Zvončići" partneri predsjednice Republike Srpske u humanitarnoj akciji

  • 14.12.2019. 19:25

"Zvončići" su već smislili želju najljepšu, a to je da djeca sa smetnjama u razvoju dobiju dnevne centre. Ovaj dječiji hor iz Zvornika punom parom priprema svoj repertoar za donatorsko veče, a što je najljepše svi u tome i uživaju.

Pričaju, atmosfera u horu je odlična. Svi su srećni što će ujedinjenim vokalima pomoći drugarima kojima je to neophodno. Mnogobrojni nastupi su iza njih, ali ovome se posebno vesele.

"Ima, naravno, puno uzbuđenja, jer je to jako važan nastup i stalno se trudimo da svaka proba bude što bolja da bi zablistali u što jačem sjaju", rekla je Sofija Ostojić.

"Osjećala sam se vrlo ponosno kada sam čula da mogu nekome da pomognem mojom pjesmom", istakla je Lana Subotić.

"Za mene je to lijep osjećaj i nadam se da ima puno ljudi koji vole da pomažu drugoj djeci i ljudima", naglasio je Aleksa Radić.

To što su ovogodišnji partneri predsjednice Republike Srpske u humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima" njima mnogo znači. Nije mala stvar, kažu, učestvovati u ovoj akciji i doprinjeti poboljšanju nečijeg života. Ovaj poziv je, ujedno, i veliko priznanje za ovaj hor.

"Kada smo dobili poziv od predsjednice Republike Srpske da budemo njeni partneri u ovoj fantastičnoj akciji bili smo jako uzbuđeni, srećni, osjećali smo se veličanstveno. Za mene lično to je bio jedan znak da sve ovo što radim jedno veliko priznanje se odaje tim pozivom", istakla je Hristijana Sandić, rukovodilac Dječijeg hora Doma omladine "Zvončići" Zvornik.

U četiri godine postojanja, dječiji hor "Zvončići" ima čime da se pohvali. Mališani uzrasta od pet do 12 godina nastupali su na preko 50 svečanosti, a uskoro kreću i na takmičenja. Uz to, vole i pomagati, pa su imali poruku i za druge ljude:

"Pomažući drugima, pomažemo sebi da budemo bolji ljudi. Pozovite 1411"! 

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник