Predsjednik i premijer

Zvaničnici Srpske čestitali Međunarodni dan mladih

16:41, 11.08.2018.
Izvor: RTRS
Thumbnail
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je svim mladim ljudima u Srpskoj 12. avgust - Međunarodni dan mladih, ističući da su najvažniji resurs i potencijal u svakom društvu mladi, kao nezaobilazni faktor njegovog napretka, razvoja i stabilnosti.

"Mladi su oduvijek bili nosioci progresivnih ideja i slobodarske misli i ovom prilikom želim da izrazim podršku tom vašem putu, jer Republici Srpskoj je potrebno znanje, vještina i energija koju vi nosite, a budućnost to sa pravom očekuje", navodi se u čestitki predsjednika Srpske.

Dodik je naglasio da će institucije Republike Srpske nastaviti da rade na unapređenju što boljeg položaj mladih u društvu, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

"Želim da vaša mladost i želja za napretkom budu pokretači novih i boljih ideja", poručio je Dodik.

I predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku svim mladima u Republici Srpskoj povodom 12. avgusta - Međunarodnog dana mladih.

"U ime Vlade Republike Srpske i u svoje lično ime čestitam vam 12. avgust - Međunarodni dan mladih.

Ovaj dan nas podsjeća da je jedan od najvažnijih zadataka ulaganje i briga o mladim ljudima, pokretačkoj snazi i najvećem kapitalu i potencijalu Republike Srpske.

Vlada Republike Srpske prepoznaje značaj učešća mladih u svih oblastima života i ponosni smo što omladinske politike donosimo u saradnji sa mladim ljudima u Republici Srpskoj i njihovim organizacijama, kroz dijalog, razumijevanje i uvažavanje.

Nastavićemo i ubuduće da predano radimo na unapređenju položaja mladih i da kroz institucije sistema omogućimo svakom pojedincu da ima najbolje uslove za lični razvoj i ostvarivanje svojih prava", navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.