Predsjednik i premijer

Zvaničnici Srpske čestitali Međunarodni dan mladih

  • 11.08.2018. 16:41

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je svim mladim ljudima u Srpskoj 12. avgust - Međunarodni dan mladih, ističući da su najvažniji resurs i potencijal u svakom društvu mladi, kao nezaobilazni faktor njegovog napretka, razvoja i stabilnosti.

"Mladi su oduvijek bili nosioci progresivnih ideja i slobodarske misli i ovom prilikom želim da izrazim podršku tom vašem putu, jer Republici Srpskoj je potrebno znanje, vještina i energija koju vi nosite, a budućnost to sa pravom očekuje", navodi se u čestitki predsjednika Srpske.

Dodik je naglasio da će institucije Republike Srpske nastaviti da rade na unapređenju što boljeg položaj mladih u društvu, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

"Želim da vaša mladost i želja za napretkom budu pokretači novih i boljih ideja", poručio je Dodik.

I predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku svim mladima u Republici Srpskoj povodom 12. avgusta - Međunarodnog dana mladih.

"U ime Vlade Republike Srpske i u svoje lično ime čestitam vam 12. avgust - Međunarodni dan mladih.

Ovaj dan nas podsjeća da je jedan od najvažnijih zadataka ulaganje i briga o mladim ljudima, pokretačkoj snazi i najvećem kapitalu i potencijalu Republike Srpske.

Vlada Republike Srpske prepoznaje značaj učešća mladih u svih oblastima života i ponosni smo što omladinske politike donosimo u saradnji sa mladim ljudima u Republici Srpskoj i njihovim organizacijama, kroz dijalog, razumijevanje i uvažavanje.

Nastavićemo i ubuduće da predano radimo na unapređenju položaja mladih i da kroz institucije sistema omogućimo svakom pojedincu da ima najbolje uslove za lični razvoj i ostvarivanje svojih prava", navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)