Narodna skupština Republike Srpske 

Žunić: Potrebno više policajaca na terenu

  • 25.06.2019. 21:16

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić smatra da Srpska treba da ima više policajaca na terenu zato što u BiH postoji problem sa migrantima i elementarnim nepogodama.

"Svaki policajac na terenu vrijedi i ne trebamo izazivati strah od policajaca. Motiv nam treba biti bezbjednost, a jedan od uslova za ovo jeste i kvalitetna policija. Trebamo jačati policiju, a kako ćemo to nazvati manje je važno", rekao je Žunić u Narodnoj skupštini tokom rasprave o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima. 

U Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima, koji su razmotrili poslanici, izbrisani su članovi koji se odnose na uspostavljanje rezervnog sastava policije.

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske prekinuta je večeras i biće nastavljena sutra raspravom o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom redu i miru. 

Poslanici će razmatrati Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o oružju i municiji. 

Biće razmatran i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dobit, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o društvima za osiguranje, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjem platnom prometu i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Fiskalnim kasama. 

Nastavak sjednice zakazan je za 10.00 časova.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)