Mandat poslanika Mladenu Popoviću

Zoran Stevanović ostaje na funkciji gradonačelnika Zvornika

  • 15.11.2018. 10:24

Centralna izborna komisija /CIK/ BiH danas je u Sarajevu dodijelila mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske Mladenu Popoviću iz SNSD-a umjesto Zorana Stevanovića.

Popoviću je mandat kao sljedećem kvalifikovanom na listi SNSD-a dodijeljen pošto je Stevanović, koji je gradonačelnik Zvornika, obavijestio CIK da ostaje na ovoj funkciji, iako je na prošlim opštim izborima izabran u Narodnu skupštinu. 

CIK je prihvatio ostavku LJubiše Krunića na mjesto odbornika u Skupštini grada Trebinja. 

Krunić je izabran u Narodnu skupštinu Republike Srpske, a u Skupštini grada Trebinja zamijeniće ga Slavko Kašiković, koji je sljedeći kvalifikovani sa liste PDP-a. 

Zbog osvajanja mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske ostala su i dva upražnjena mandata u SO Modriča – Gordanu Vidović u SO će zamijeniti Igor Vidović iz Seljačke stranke, a umjesto Mare Milošević u SO Modriča CIK je imenovao Bora Jelića iz SNSD-a. 

Načelnik sarajevske opštine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić obavijestio je da odbija osvojeni mandat u Skupštini Kantona Sarajevo i da ostaje na sadašnjoj funkciji. 

Osim odluka o ostavkama i dodjeli zamjenski mandata CIK danas treba da donese pravilo o raspodjeli mandata u Domu naroda Parlamenta FBiH. 

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.