Predsjednik Republike Srpske

Željka Cvijanović čestitala Valentini Matvijenko

  • 25.09.2019. 16:20

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je Valentini Matvijenko ponovni izbor na funkciju predsjednika Savjeta Federacije, istakavši opredijeljenost za zajednički rad na daljem jačanju prijateljskih veza srpskog i ruskog naroda, koje povezuju tradicionalno prijateljstvo, duboke kulturne i duhovne veze.

Cvijanovićeva je zahvalila Matvijenkovoj i rukovodstvu Ruske Federacije, na čelu sa predsjednikom Vladimirom Putinom, za stalnu pažnju i podršku Republici Srpskoj.

"U ime građana Srpske i svoje ime upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom ponovnog izbora na funkciju predsjednika Savjeta Federacije. Sa posebnim zadovoljstvom možemo potvrditi da su sveukupni odnosi Republike Srpske i Ruske Federacije na visokom nivou i istaknemo našu opredijeljenost da zajedno i dalje radimo na jačanju prijateljskih veza naših naroda", navela je Cvijanovićeva u čestitki.

Ona je Matvijenkovoj poželjela dobro zdravlje, puno sreće i uspjeha, novih pobjeda i dostignuća na dobrobit Rusije i ruskog naroda.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas Valentini Matvijenko ponovni izbor na funkciju predsjednika Savjeta Federacije, sa željom da i dalje uspješno obavlja visoke državničke dužnosti u interesu ruskog naroda i Rusije.

Čubrilović je izrazio posebnu zahvalnost za pažnju koju je Matvijenkova pokazala prema Narodnoj skupštini Republike Srpske prilikom posjete Banjaluci, kao i za iskazano razumijevanje za Srpsku i njen položaj u okviru BiH, u skladu sa Dejtonskim mirovnim sporazumom.

"Uvjereni smo da ćemo nastaviti uspješno uspostavljenu saradnju i dalje jačati prijateljske veze Rusije i Republike Srpske, kao i bratske odnose ruskog i srpskog naroda", naveo je Čubrilović.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je Valentini Matvijenko ponovni izbor na funkciju predsjednika Savjeta Federacije, izrazivši uvjerenje da će biti nastavljeno unapređenje sveukupnih odnosa između Srpske i Ruske Federacije.

"Upućujem Vam srdačne čestitke. Uvjeren sam da će, nakon Vašeg ponovnog izbora na ovu visoku državničku funkciju, prijateljski odnosi i bratske veze naših naroda i dalje biti jačani", istakao je Višković u čestitki.

On je Matvijenkovoj poželio dobro zdravlje i mnogo uspjeha u daljem radu, na dobrobit Rusije i njenog naroda.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином