Predsjednik Republike Srpske

Željka Cvijanović čestitala početak školske godine

  • 31.08.2020. 10:37

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom nove školske 2020/2021. godine, uputila je čestitku učenicima i njihovim roditeljima, učiteljima i nastavnicima, kao i zaposlenima u školstvu.

"Svim osnovcima i srednjoškolcima čestitam početak nove školske godine, a posebnu pažnju i čestitke upućujem najmlađim školarcima, našim prvačićima, koji prvi put sjedaju u školske klupe", navela je predsjednica u čestitki.

Početak nastavnog procesa ove školske godine kaže, predstavlja veliki događaj, ali i izazov i odgovornost svih.

"Uvjerena sam da će se, uz poštovanje svih mjera i preporuka struke, izvođenje nastave u učionicama nesmetano odvijati, te da izmijenjeni uslovi neće umanjiti vrijednost novog početka i prilike za napredak. Koristim priliku da čestitam prosvjetnim radnicima i javnom servisu uspješnu realizaciju programa nastave na daljinu i izrazim zahvalnost na njihovom doprinosu i trudu u organizaciji obrazovnog procesa u vrijeme epidemije", navela je Cvijanović.

Takođe, navodi i da se velika zahvalnost duguje učenicima i njihovim roditeljima, koji su tokom izvođenja nastave na daljinu, pokazali veliku požrtvovanost, odgovornost i strpljenje.

"Dragi učenici, želim vam što bolji uspjeh u ovoj školskoj godini, da sve prepreke uspješno savladate i da vas na putu znanja prate najbolji rezultati i dobro zdravlje", navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)