GO će zauzeti stav o saradnji sa SNSD-om

Govedarica: Nije bilo riječi o mojoj smjeni, ponudiću ostavku Skupštini SDS-a

  • 17.10.2018. 16:41

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica izjavio u Banjaluci da na sjednici Predsjedništva ove stranke nije bilo riječi o njegovoj smjeni, ali da će Skupštini SDS-a ponuditi ostavku, odnosno organu koji ga je i birao.

 Zadovoljan sam jer je Predsjedništvo pokazalo odgovornost u utvrdilo jedinstvene stavove. Bez obzira koliko smo imali najave o podjeljenosti u stranci, danas imamo jedinstvene stavove. Daje se podrška u svim aktivnostima u cilju utvrđivanja istine šta se desilo na izborima, i nastavljamo sve aktivnosti koje smo počeli u tom smijeru. Čekaćemo rezultate CIK-a i uložićemo prigovore", rekao je Vukota Govedarica, nakon sjednice.

Dodao je da će o eventualnoj saradnji sa SNSD-om odlučivati Glavni odbor stranke.

Govedarica je novinarima rekao da nije zadovoljan izbornim rezultatom za Narodnu skupštinu Republike Srpske, ali da SDS ima dovoljno snage da vodi politiku u sopstvenom, ali i u interesu Srpske. 

Iz SDS-a je ranije saopšteno da će sjednica biti održana u prostorijama Gradskog odbora stranke.

Sjednicu su stigli Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a, kao i članovi Predsjedništva  Mirko Šarović, Aleksandra Pandurević, Mićo Mićić, Milovan Bjelica, Dragan Mektić i Mladen Bosić. 

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм