Radovan Kovačević

Vlast će nastaviti da štiti građane, a opozicija će nakon svega u izolaciju

11:39, 15.03.2020.
Izvor: Srna
Vlast u Republici Srpskoj će nastaviti, u svom punom kapacitetu, da čini sve što je potrebno da bi njeni građani bili zaštićeni od virusa korona, a SDS i PDP neka nastave na svoj manipulativan način da prikupljaju političke poene u ovom teškom vremenu, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

"Osuđujemo pokušaje SDS-a i PDP-a da u ovakvoj situaciji na jedan manipulativan način pokušavaju da ostvare sitne političke poene i korist isključivo za svoje političke stranke, odnosno konkretnije za pojedince iz njihovih političkih stranaka", rekao je Kovačević za Srnu.

On je poručio lideru SDS-a Mirku Šaroviću, koji kaže da oni imaju nekakvu većinu za dobre stvari sa SDA-om, da je očigledno da su za njih dobre stvari sve one stvari koje su loše za Republiku Srpsku i građane Srpske.

"Građani su na izborima rekli da Mirko Šarović, SDS i PDP mogu da budu sve, ali ne mogu da budu dio bilo kakve većine i ne mogu na bilo koji način da budu dio vlasti", rekao je Kovačević.

On je pozvao građane da se pridržavaju svih mjera koje su institucije Republike Srpske, ali i lokalnih zajednica u Republici Srpskoj izrekli, uključujući i mjere izolacije.

"Vjerujemo da će građani Republike Srpske, kada sve ovo prođe i kada sve bude dobro, mjere izolacije izreći SDS-u i PDP-u", rekao je Kovačević.