Premijer obavještava minisrte

Počela sjednica Vlada RS o promjenama u njenom sastavu

13:00, 22.10.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović danas će na sjednici Vlade obavijestiti ministre o promjeni u sastavu Vlade, najavljeno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Kako javlja reporter ATV-a, sjednica Vlade je počela. Sjednici ne prisustvuje Dane Malešević, ministar prosvjete i kulture , koji bi danas trebalo da bude smijenjen. Ostali DNS-ovi ministri, javlja reporter ATV-a, prisustvuju sjednici Vlade.

Na dnevnom redu sjednice je i informacija o projektu "Remont i modernizacija željezničke dionice Šamac-Doboj-Rječica /granica Republike Srpske/FBiH/" na Koridoru "Pet ce" kroz Republiku Srpsku. 

Pred ministrima će se naći i informacija o sprovođenju kampanje "Jačanje medijske pismenosti kod djece u Republici Srpskoj", kao i informacija o projektu integrisanog razvoja koridora rijeka Save i Drine. 

Dnevnim redom je predviđeno i razmatranje informacije o stanju na tržištu hartija od vrijednosti, radu i poslovanju Komisije za hartije od vrijednosti Republike Srpske za prvo polugodište 2018. godine.