Radovan Višković

Vlada će nastaviti sa punom podrškom Trebinju

  • 08.02.2019. 15:46

Premijer Republike Srpske Radovan Višković poručio je danas u Trebinju da će ovaj grad i dalje imati punu podršku Vlade Srpske za sve projekte koji su od interesa za građane.

"Projekti koje implementiramo u Trebinju nisu samo za pripadnike jedne političke opcije, nego za sve građane", rekao je Višković novinarima, dodajući da ovo nije nikakva stranačka posjeta, već posjeta predsjednika Vlade. 

On je naglasio da ga je danas, pored brojnih sastanaka u Trebinju, oduševio Savjet grada, te dodao da će ono što je danas vidio sugerisati ostalim gradovima u Srpskoj. 

"Sigurno ću ovo što sam danas vidio na sastanku sugerisati, da bar regionalno imaju i ostali gradovi u Srpskoj, da koriste znanje i iskustvo ljudi koji su obavljali značajne funkcije u svom gradu u proteklom periodu, njihovi savjeti i sugestija mogu dobro doći aktuelnoj vlasti da neka pitanja bolje rješava", dodao je Višković. 

On je rekao da je na sastancima danas u Trebinju bilo riječi o planovima ulaganja Vlade. 

Višković je izrazio nadu da će zamjenik gradonačelnika Trebinja Mirko Đurić od narednog vikenda obavljati funkciju gradonačelnika Trebinja. 

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)