Predsjednik Vlade Republike Srpske

Višković: Vlada opredijeljena za saradnju i podršku aktivnostima UN-a

  • 06.02.2019. 17:19

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković tokom sastanka sa predstavnicima UNDP-a u BiH istakao je opredijeljenost Vlade za saradnju i podršku aktivnostima UN u Republici Srpskoj, koje predstavljaju važnu podršku sprovođenju reformskih procesa i sveukupnom društvenom razvoju.

Višković i vršilac dužnosti rezidentnog predstavnika Razvojnog programa UN /UNDP/ u BiH Suhrob Hošmuhamedov razgovarali su danas u Banjaluci o projektima koji se u saradnji sa UNDP-om realizuju u Republici Srpskoj, a u čiju implementaciju su uključene republičke institucije i lokalne zajednice širom Srpske, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.  

Tokom sastanka sagovornici su ocijenili da je dosadašnja saradnja bila dobra, te je izražena opredijeljenost za njeno dalje unapređenje realizacijom programa koji su u skladu sa ciljevima održivog razvoja UN, a koji obuhvataju oblasti lokalnog razvoja, zaštite životne sredine, zapošljavanja i društvene inkluzije, zdravlja, te vladavine prava. 

Hošmuhamedov je upoznao predsjednika Vlade Republike Srpske o prioritetima UNDP-a, te planovima za nastavak sprovođenja programa u Republici Srpskoj i BiH. 

Sastanku je prisustvovao i šef kancelarije UNDP-a u Banjaluci Goran Vukmir.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.