Predsjednik Vlade Republike Srpske

Višković uručuje ključeve stanova u Kozarskoj Dubici

  • 11.11.2020. 07:44

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uručiće danas u Kozarskoj Dubici ključeve stanova korisnicima alternativnog smještaja u ovoj lokalnoj zajednici, a vrijednost novoizgrađenih stanova sa opremanjem iznosi 985.324 KM bez PDV-a.

Predviđeno je da Višković uruči ključeve u 10.00 časova u Ulici 18.septembra, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Iz Sekretarijata za raseljena lica saopšteno je da će uručivanju ključeva prisustvovati vršilac dužnosti direktora Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije Ljubo Ninković, načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić, predstavnici Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara, kao i predstavnici Fonda za povratak BiH.

Iz Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije navode da je zgrada izgrađena u okviru Projekta zatvaranja kolektivnih centara i alternativnih smještaja obezbjeđenjem javnih stambenih rješenja - CEB dva.

Izjave za medije predviđene su nakon dodjele ključeva. 

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.