Višković uputio božićnu čestitku

  • 05.01.2021. 10:38

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je danas božićnu čestitku i izrazio nadu da će praznik Hristovog rođenja označiti kraj pošasti koja je svijet pratila u protekloj godini i nagovijestiti normalizaciju života.

Višković je u ime Vlade Republike Srpske, i u svoje, nastupajući Božić čestitao Njegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu, arhijerejima Srpske pravoslavne crkve, sveštenstvu, monaštvu, pravoslavnom narodu srpskom, kao i svim pravoslavnim vjernicima koji poštuju julijanski kalendar, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

"Želim vam mir, zdravlje i srećnu, bogom blagoslovenu i radošću ispunjenu proslavu Božića, s nadom da ovaj praznik označi kraj pošasti koja nas je pratila u protekloj godini, i nagovještaj normalizacije života i svijetlije budućnosti naše cjelokupne zajednice. Mir Božiji, Hristos se rodi!", navodi Višković u čestitki.

Srpska pravoslavna crkva proslaviće u četvrtak, 7. januara, Božić, najradosniji hrišćanski praznik - dan rođenja Isusa Hrista.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм