Predsjednik Vlade Republike Srpske

Višković: U Nacionalnom teniskom centru gostovaće teniski asovi

  • 09.09.2020. 21:56

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da će Nacionalni teniski centar Teniskog saveza Srpske, koji je večeras otvoren u Banjaluci, omogućiti i Banjaluci i Republici Srpskoj da u narednom periodu organizuje turnire i master serije.

- Banjaluka se sada svrstava u red centara koji imaju sve uslove za održavanje turnira na visokom nivou, na kojima učestvuju teniski asovi, a koji će prenijeti svoje znanje i iskustvo našim mladim teniserima - rekao je Višković nakon svečanosti povodom otvaranja Nacionalnog teniskog centra.

On je izrazio nadu da će ovaj centar biti objekat koji će služiti na dobrobit mladih u Srpskoj i podstaći ih da se bave sportom.

- Ako neko danas ili sutra na ovim terenima postane teniska zvijezda, on će biti najbolji ambasador Srpske. Kao predsjednik Vlade biću ponosan da sam učestvovao u gradnji ovog centra, te dao doprinos da novim pokoljenjima ostavimo ovako značajan objekat - rekao je Višković.

On je naveo da je riječ o multifunkcionalnom objektu koji će služiti za treninge, ali i koncerte i druga kulturna dešavanja.

U Banjaluci je večeras otvoren Nacionalni teniski centar Teniskog saveza Republike Srpske u čiju je izgradnju uloženo oko 850.000 evra.

 

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм