Mandatar za sastav Vlade RS

Višković sa penzionerima i udruženjima proisteklim iz proteklog rata

18:01, 25.11.2018.
Izvor: Srna
Thumbnail
Mandatar za sastav nove Vlade Republike Srpske Radovan Višković održaće sutra u Banjaluci konsultativne sastanke sa predstavnicima Udruženja penzionera Srpske i udruženja proisteklih iz odbrambeno-otadžbinskog rata.

Višković će se u 9.00 časova sastati sa predstavnicima Udruženja penzionera Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

U 10.00 časova Višković će se sastati sa predstavnicima Boračke organizacije Republike Srpske, u 11.00 časova sa predstavnicima Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske.

Za 12.00 časova predviđen je sastanak mandatara sa predstavnicima Saveza organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida Republike Srpske, a u 13.00 časova sa predstavnicima Udruženja žena žrtava rata Republike Srpske.

U 14.00 časova Višković će se sastati sa predstavnicima Saveza logoraša Republike Srpske, a u 15.00 časova sa predstavnicima Saveza udruženja civilnih žrtava rata Republike Srpske.

U 16.00 časova biće održan sastanak mandatara sa predstavnicima Udruženja amputiraca "UDAS", a u 17.00 časova sa predstavnicima Udruženja "Veterani Republike Srpske".

Nakon sastanaka predviđena su saopštenja.

Sastanci će biti održani na prvom spratu Administrativnog centra Vlade Republike Srpske.