Višković sa opštinskim odborom u Modriči

  • 29.09.2020. 19:32

Modriča je lokalna zajednica u kojoj je SNSD na vlasti više od 15 godina. U tom periodu uz podršku institucija Republike Srpske provedeni su brojni projekti. Mnogi su u toku i biće realizovani u narednih mjesec dana. Obilaznica je jedan od njih.

"Vlada ne samo da će to raditi u narednih mjesec, nego to smo radili proteklih 15 i više godina, tako ćemo nastaviti u narednom periodu da pomažemo ovu lokalnu zajendicu da pmažemo sve infrastrukturne projetke koji su od značaja za ljude koji ovdje žive da unaprijedimo život ovih ljudi“, kaže Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske i potpredsjendik SNSD.

Modričani su zahvalni na podršci koja stiže u njjhiv grad. Vlada, kažu ne pomaže samo u infrastrukturi. 

"Mi vrlo dobro znamo da je bio obustavljen rad mnogih firmi kako na području Modirče tako i Republie Srpske između ostalog i fabrika obuće Alfa i evo upravo nam je potvrđeno da će biti isplaćemi svi porezi i doprinosi kako bi te žene koje su ostale bez psola mogle da primaju naknade“, kaže Mara Milošević, kandidat za načelnika Modriče.

Projekti su rezultat dobre saradnje koja će biti nastavljena i nakon 15. novembra. Želimo da unaprijedimo život građana, da Modrića i Srpska budu destinacija poželjne za život i da iz njih  niko ne odlazi, poruka je iz Modriče.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана