Predsjednik Vlade Republike Srpske

Višković: Ruska gazeta jedan od najznačajnijih dnevnih listova u Rusiji

  • 11.11.2020. 13:12

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku redakciji dnevnog lista "Ruska gazeta" povodom 30 godina od osnivanja ovog dnevnog lista.

"Povodom 30. rođendana dnevnog lista Ruska gazeta, cjelokupnoj redakciji i svim zaposlenima, upućujem najsrdačnije čestitke. Od svog osnivanja Ruska gazeta na objektivan i autentičan način izvještava o istorijskim promjenama i društvenim kretanjima u Ruskoj Federaciji i svijetu, i tokom tri decenije predanog i profesionalnog rada, postala je jedan od najznačajnijih i najrespektabilnijih dnevnih listova u Rusiji", istakao je Višković.

On je naglasio da tačnim i pravovremenim informisanjem ovaj ruski dnevni list, svih ovih godina, daje objektivnu sliku i o političkim i društvenim procesima u Republici Srpskoj i BiH, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose za javnošću.

"Zbog toga vam se, u ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, najsrdačnije zahvaljujem. Želim da Ruska gazeta nastavi sa uspješnim radom i proslavi još mnogo rođendana, te da zadrži i dalje unapređuje dostignute visoke profesionalne standarde novinarstva", navodi se u čestitki predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.