Bileća

Višković: Podrška Vlade Srpske za projekte od životnog interesa

  • 27.01.2020. 16:00

Bileća će imati punu podršku Vlade Republike Srpske za projekte koji su od životnog interesa za stanovnike ove lokalne zajednice, poručio je danas premijer Srpske Radovan Višković.

Višković je u Bileći na svečanosti povodom krsne slave Bileće - Savindana, naglasio da je ponosan na to što je Vlada Srpske i u prethodnom periodu znatno doprinijela razvoju ove opštine.

On je najavio da će i u narednom periodu Vlada Srpske i opština Bileća zajednički realizovati ne samo infrastrukturne, nego i energetske projekte koji su značajni za stanovnike Hercegovine.

"Hercegovina mora da bude bolje povezana sa ostatkom Republike Srpske i na tom ćemo raditi u narednom periodu", naglasio je Višković.

Višković je istakao zalaganje privrednika u Hercegovini, koji obezbjeđuju egzistenciju za lokalno stanovništvo, a time i razvoj ovog područja Srpske.

Načelnik opštine Bileća Miljan Aleksić istakao je na svečanosti da ono što je ostavio Sveti Sava u amanet treba da se čuva kao zjenica oka, te čestitao dobitnicima opštinskih priznanja za najzaslužnijeg pojedinca, kolektiv i sportistima opštine za 2019. godinu.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.