Potpredsjednik SNSD-a

Višković: Nema opštine gdje nije realizovan bar jedan projekat

  • 15.08.2020. 10:27

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković izjavio je Srni da je ova stranka, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, spremna za predstojeće lokalne izbore, te da su uvjereni da će ostvariti ubjedljivu pobjedu.

"S obzirom na sve što je rađeno i urađeno u proteklom periodu u Republici Srpskoj nema razloga da ne očekujemo ubjedljivu pobjedu i na ovim izborima. Od Trebinja do Novog Grada nema mjesta gdje nije realizovan bar jedan projekat, a to priznaju i naši najveći kritičari", istakao je Višković.

On je konstatovao da se Republika Srpska prije 10 godina i danas ne može ni porediti po broju realizovanih projekata i investicijama.

"Svaka opština je modernizovana, radili smo na stvaranju što boljih uslova za život svakog građanina i to ne može da se ne primijeti tako da, što se nas tiče, spremni smo i sutra izaći na izbore", istakao je Višković.

Kada je riječ o Centralnoj izbornoj komisiji BiH, Višković je rekao da je ona za SNSD nelegalna, te da i dalje ostaje nejasno zašto su izbori pomjereni sa 4. oktobra na 15. novembar.

Prema njegovim riječima, svi razlozi za tu odluku koji dolaze iz same nelegalne Centralne izborne komisije nisu potkrijepljeni nijednom činjenicom.

Kada je bilo riječi o neusvajanju budžeta zajedničkih institucija i da nema novca za održavanje izbora, podsjetio je Višković, Republika Srpska je odmah ponudila da Vlada iz budžeta obezbijedi troškove za Srpsku, a isto je mogla uraditi i Vlada u FBiH.

"Taj izgovor na koji su se pozivali nije bio tačan, niti utemeljen. Još interesantnije je i da se više ne krije da je CIK stranačko tijelo iako bi trebalo da bude apsolutno nestranačko. (Predsjednik SDS-a Mirko) Šarović čak javno hvali nelegalni CIK i ne kriju više da ga čine pripadnici SDS-a, PDP-a i SDA", zaključio je Višković.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?