Sjednica Vlade Srpske

Višković i ministri u Istočnom Sarajevu

  • 17.10.2019. 07:48

U Istočnom Sarajevu danas će biti održana sjednica Vlade Republike Srpske kojoj će predsjedavati premijer Radovan Višković.

Sjednica je zakazana u 11.00, a konferencija za novinare u 12.30 časova u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

U 13.00 časova, Višković će predsjedavati sjednici Savjeta za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske koja će biti održana u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

Sjednica počinje u 13.00 časova. Snimateljima i foto-reporterima biće omogućeno snimanje kadrova i fotografija na početku sjednice, dok su izjave za novinare planirane po njenom završetku.

Premijer Srpske će u 14.00 časova razgovarati sa vršiocem dužnosti direktora Javnog preduzeća "Šume Republike Srpske" Slavenom Gojkovićem i njegovim saradnicima, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Nakon sastanka u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu novinarima će se obratiti Gojković.

U 15.00 časova, Višković će u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu razgovarati sa novoimenovanim Ambasadorom BiH u Republici Sjevernoj Makedoniji Draganom Jaćimovićem.

Snimateljima i fotografima biće omogućeno snimanje kadrova na početku sastanka, a nakon sastanka biće objavljeno saopštenje.

U 16.00 časova, Višković i ministar uprave i lokalne samouprave Lejla Rešić razgovaraće sa načelnikom opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubišom Ćosićem.

Snimateljima i fotografima biće omogućeno snimanje kadrova na početku sastanka koji će biti održan u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu Administrativnom centru Vlade Republike Srpske. Nakon sastanka biće objavljeno saopštenje.

Premijer Repbulike Srpske će u 18.30 časova u hotelu "Radon plaza" u Sarajevu prisustvovati svečanom prijemu povodom Nacionalnog praznika Mađarske.