Potpredsjednik SNSD-a

Višković: Gradski odbor SNSD-a u Zvorniku stabilan

  • 06.10.2019. 13:55

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković ocijenio je da je Gradski odbor SNSD-a u Zvorniku jedinstven i stabilan, ali da ga treba podmladiti i dati šansu drugim ljudima da putem ove stranke doprinesu daljem razvoju Republike Srpske.

Višković je poslije sastanka sa predstavnicima zvorničkog odbora SNSD-a rekao novinarima da je na sastanku bilo riječi o provođenju unutrastranačkih izbora u ovom odboru, ali ne zato što su nezadovoljni radom pojedinaca već da bi se podmladio i dala šansa drugim ljudima.

On je naveo da je članove odbora upoznao sa zaključcima Glavnog odbora SNSD-a, kao i da su razgovarali o pripremama za lokalne izbore.

Višković je rekao da je zadovoljan onim što je danas čuo i da je ovaj gradski odbor već sada spreman za lokalne izbore koji će biti održani naredne godine.

Višković je podsjetio da je Zvornik, odnosno ova izborna jedinica zajedno sa Hercegovinom, napravila najbolji izborni rezultat na proteklim opštim izborima, što se pokazalo da je bilo odlučujuće za pobjedu kandidata SNSD-a na svim izbornim nivoima.

Predsjednik Gradskog odbora SNDS-a Zvornik Lazar Prodanović rekao je da će unutarstranački izbori biti finalizovani do kraja novembra da bi se podmladila ova organizacija, izaberali novi ljudi i afirmisani stručnjaci.

Prodanović je naveo da je cilj unutarstranačkih izbora da se zvornička organizacija istovremeno pripremi za održavanje lokalnih izbora, na kojima, kako je rekao, SNSD sigurno pobijediti.

"Imaćemo još snažniji rezultat, jer imamo programe i aktivnosti koji su od interesa za sve građane Zvornika i Republike Srpske", rekao je Prodanović i dodao da su danas razgovarali o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u Republici Srpskoj, kao i o daljim planovima i aktivnostima zvorničkog odbora.