Predsjednik Vlade Republike Srpske

Višković: Đoković ponovo dokazao da predan rad daje najbolje rezultate

  • 21.02.2021. 13:14

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje devete titule na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu, ističući da je ponovo pokazao da upornost i predan rad daju najbolje rezultate.

Višković je u čestitki dodao da je Đoković svojom igrom i vrhunskim sportskim umijećem podsjetio ljubitelje tenisa i svoje navijače zbog čega se nalazi na prvom mjestu u svjetskom tenisu, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

– U ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, želim Vam dobrog zdravlja, sreće i još uspješniji nastavak sportske karijere – navodi se u čestitki.

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, osvojio je devetu titulu šampiona Otvorenog prvenstva Australije pobjedom nad Danilom Medvedevim u tri seta – 7:5, 6:2, 6:2.

Đoković je ovom pobjedom nad Medvedevim sa 3-0 u setovima osvojio devetu titulu na Australijan openu.

Ovo je deveta titula u Melburnu za srpskog tenisera, a ukupno 18. na Grend slem turnirima u karijeri, čime se približio Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru, koji imaju po 20.

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.