Banja Vrućica

Video-klipovima na Jutjubu podrška akciji "Ostani kod kuće"

  • 31.03.2020. 18:58

Ostanite zdravi, vježbaj kod kuće, mala škola kulinarstva, a sada malo uživanja i Božine kućne majstorije, to je pet segmenata kojim će „Banja Vrućica“ tokom aprila svakodnevno motivisati građane da ostanu kod kuće i tako spriječe širenje virusa korona. Riječ je o video klipovima koje će, od sutra, objavljivati na zvaničnom jutjub kanalu zdravstveno turističkog centra. 

"Mi ćemo formirati naš jutjub kanal sa specijalnom tematikom ostani kod kuće gdje ćemo svom našem stanovništvu da pružimo poučan, zabavn i nadamo se zanimljiv sadržaj kako bi ih motivisali da ostanu kod kuće, da ne izlaze i da na taj način sačuvaju svoje zdravlje i svojih najmilijih", kaže Aleksandar Radošević ZTC "Banja Vrućica", Teslić.

Za motivacione video klipove #ostanikodkuće pobrinuli su se zaposleni u „Banji Vrućici“. Svi su dali svoj doprinos. 

"Kolega i ja zajedno sa ostalim kolegama napravili smo jedan program koji će pomoći građanima da vježbaju kod kuće da upotpune vrijeme", kaže Milan Živković ZTV "Banja Vrućica" Teslić.

"Sa svojim kolegama sam osmislio par jednostavnih jela u skladu sa ovom situacijom. To su jednostavna jela koja svako može spremiti kod kuće od nekih jednostavnih namirnica", kaže Nenad Bosić, ZTC "Banja Vrućica" Teslić.

 „Banja Vrućica“ time, poručuju, daje svoj doprinos u realizaciji društveno odgovorne akcije „Ostani kod kuće“. Građanima preporučuju da prate njihov zvanični kanal na jutjub gdje će svako pronaći nešto za sebe i tako na koristan i zanimljiv način upotuniti vrijeme.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)