Vaskršnja tucijada u banjalučkom SNSD-u

  • 03.05.2021. 19:24

Najjače jaje stiglo je iz Meline, a vlasniku je donijelo 3.000 maraka. Na crtu Zoranu Markoviću stali su svi mjesni odbori banjalučkog SNSD-a, ali nisu imali šanse.

Nakon što je odmjerio snage i sa prvim čovjekom stranke, kući se vraća sa titulom aposlutnog pobjednika vaskršnje tucijade. 

"Nisam očekivao da ću baš ja pobijediti. Nisam vjerovao da ću ja taj biti. Jaje sam kupio na pijaci, pet, šest komada i ispalo je tako dobro.. Super. Uglavnom ja sam zadovoljan što sam učestvovao u ovom svemu i plus toga pobjednik", rekao je Zoran Marković, pobjednik vaskršnje tucijade. 

Od nagradnog fonda, 7.000 hiljada maraka odlazi u humanitarne svrhe. Novac je najoptrebniji porodici nedavno preminule porodilje na UKC-u, odluka je banjalučkog SNSD-a.

"Drago mi je što vidim ovdje dosta djece i drago mi je što su svi naši odbori učestvovali u tom takmičenju. To je bilo otvoreno, nije bilo samo za članove SNSD-a nego za sve one koji su htjeli da učestvuju u svemu ovome. Vjerovatno takvih ima i ovdje", istakao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a.

A snage su danas odmjerili i novinari i snimatelji. Najjače jaje imala je ekipa ATV-a.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.