Danijel Dragičević

Vandalski čin uništavanja opreme i sprečavanja koncerta

23:26, 30.12.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
"SNSD osuđuje večerašnji vandalski čin uništavanja opreme i sprečavanja koncerta povodom proslave novogodišnjih praznika u Banjaluci!", rekao je Danijel Dragičević, član Predsjedništva SNSD-a.

"Poštujemo prava svakoga na izražavanje svog političkog i svakog drugog stava u skladu sa zakonom, ali ne možemo da razumijemo i prihvatimo da neko pod plaštom borbe za svoja prava ugrožava prava drugih.

Postavlja se i pitanje kome je u interesu da onemogući zaradu banjalučkim ugostiteljima, taksistima, turističkim radnicima i drugima koji svoje porodice prehranjuju zarađujući novac od pružanja usluga turistima koji su u Banjaluku došli zbog koncerta?", naveo je Dragičević.

"Zanima nas da li su lica koja su ovo uradila svjesna kakvu su sliku o Banjaluci poslala u svijet?", upitao je Dragičević.

"Zapanjuje nivo beščašća koji  su pokazali PDP i funkcioneri ove stranke koji su organizatori večerašnjeg vandalizma. Da li ova stranka smatra da je primjereno nesreću jedne porodice koristiti na ovaj način?

SNSD traži od svih nadležnih organa da spriječe svaku dalju mogućnost terora koji većina građana trpi od strane manjine, a političke partije i učesnike u političkom životu pozivamo da prestanu zloupotrebljavati tragediju jedne porodice u svrhu političke promocije", naveo je Dragičević.

"Nadamo se da ovakve nemile scene više nećemo viđati na ulicama Republike Srpske i da će svi građani Srpske predstojeće praznike provesti u miru i radosti", kaže Danijel Dragičević, član Predsjedništva SNSD-a.