Radovan Višković

Uz pomoć Vlade u Milićima realizovani svi veći infrastrukturni projekti

  • 31.03.2019. 14:08

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da su svi veći infrastrukturni projekti u opštini Milići realizovani uz pomoć Vlade Srpske, koja će nastaviti da pomaže ovu lokalnu zajednicu.

Višković je rekao da očekuje da već početkom aprila počne raspisivanje tendera i izbor izvođača radova za neke od infrastrukturnih projekta koje će Vlada Republike Srpske pomoći. 

"To je nastavak uređenja korita rijeke Jadar, te asfaltiranje lokalnih puteva na području opštine Milići. Najznačajnije je što ćemo raditi je iz programa "Srbija 3" od pomoći koju daje Srbija za Srpsku, a to je nastavak zamjene primarne i sekundarne vodovodne mreže na području opštine Milići. Taj projekta vrijedan je oko 300 hiljada evra", rekao je Višković novinarima u Milićima, gdje prisustvuje obilježavanju Dana opštine. 

On je istakao da će Vlada Srpske nastaviti da pomaže, ne samo opštinu Miliće, već sve lokalne zajednice u Republici Srpskoj, kako što to inače i radi. 

Višković je podsjetio da je prije desetak dana predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izdvojio iznos od oko 8,5 miliona evra za pomoć lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj za infrastrukturne projekte od škola, vrtića, vodovoda i drugo. 

"I lokalna zajednica u Milićima je uključena u taj projekat, iako u prvom mahu to nije bilo planirano, ali uspjeli smo i to korigovati", rekao je Višković. 
 

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок