Glavni odbor NDP-a

Utvrđene liste kandidata za parlamente Srpske i BiH

  • 30.06.2018. 16:27

Glavni odbor NDP-a utvrdio je danas liste kandidata za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, te potvrdio učešće stranke u koaliciji Savez za promjene, izjavio je u Šipovu predsjednik NDP-a Dragan Čavić.

Čavić je rekao da je cilj NDP-a da osvoji sedam poslaničkih mandata u Narodnoj skupštini i da je ubijeđen da je to realno. 

"Svjesni smo da je ovo dobra prilika da pokažemo da je naša politika u kontinuitetu ispravna i da zaslužuje podršku građana", istakao je Čavić. 

On je napomenuo da je danas na sjednici Glavnog odbora NDP-a, koja je održana u Šipovu, data podrška kandidatima Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Vukoti Govedarici i za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću. 

Zamjenik predsjednika NDP-a Krsto Jandrić smatra da će, kako kaže, pobjeda Saveza za promjene krenuti iz Šipova, ali da je ubijeđen da ništa neće značiti ako za predsjednika Vlade ne bude izabran Dragan Čavić. 

"Čavić je sposoban, hrabar i kompetentan da stvari promijeni i da se svi zajedno izborimo za opstanak Republike Srpske i njenih građana", rekao je Jandrić.

Тагови: