Narodna skupština Republike Srpske

Usvojen izvještaj Fiskalnog savjeta za 2017.

  • 06.03.2019. 21:39

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je Izvještaj Fiskalnog savjeta Republike Srpske o radu za period od 11. avgusta 2017. do 31. decembra 2017. godine i plan rada tog savjeta sa finansijskim planom za 2018. godinu.

Narodna skupština usvojila je Godišnji revizorski izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske za 2018. godinu, kao i Izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske o sprovedenoj finansijskoj reviziji Konsolidovanog godišnjeg finansijskog izvještaja za korisnike budžeta Republike Srpske za 2017. godinu. 

Usvojen je i Izvještaj Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske o radu za 2017. godinu, kao i Izvještaj Komisije za žalbe o radu za 2017. godinu.

Narodna skupština primila je k znanju Godišnji izvještaj Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH za 2017. godinu i Izvještaj o radu Pravobranilaštva Republike Srpske za 2017. godinu. 

Parlament je usvojio Odluku o stavljanju van snage odluke o predlaganju člana iz Republike Srpske u Regulatornu komisiju za električnu energiju (DERK). 

Skupština je usvojila Prostorni plan područja posebne namjene "Aerodrom" Banjaluka, kao i Zoning plan područja posebne namjene "Janjske otoke", po skraćenom postupku. 

Narodna skupština usvojila je zaključak u vezi sa uvođenjem besplatnih udžbenika za sve učenike osnovnih škola u Republici Srpskoj – građanska inicijativa. 

Parlament je prihvatio zaključke klubova poslanika SNSD-a, DNS-s, SP, Demosa i Ujedinjenje Srpske kojima se daje podrška ovoj građanskoj inicijativi.  
 

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)